söndag 15 november 2009

Slö dag

Orkar inte med nåt drama idag. så idag ska jag bara försöka fokusera på skolan...med att läsa en massa inför skolan, vi har ju ett grupparbete i Civilisationernas framväxt... som kan vara bra att sätta igång med så fort som möjligt så att vi blir klara någon gång för sen har vi en individuell uppgift med. Och det förutom grupp projektet i Hållbar utveckling och allt ska vara färdigt nästan samtidigt.

Så måste jag kopiera en massa sidor ur två böcker jag lånat på biblioteket som ska tillbaka i morgon då det inte gick att låna om dem. Vi har i alla fall bara en kort föreläsning i morgon men annars är veckan fullspäckad. Men det som är lite spännande är att vi kommer ha Göran Burenhult under hela veckan typ. Det är han som skrivit två av böckerna vi använder oss av plus att han är ju professor emeritus i arkeologi. Och vi kommer även att ha honom i hållbar utveckling.

Naturligtvis hoppas jag ju på glädjande besked i tenta resultatet med...har ju så mycket annat nu så det skulle kännas jobbigt att behöva plugga till omtenta med.

Inga kommentarer: